+31 (0)10 22 508 22

Stokeind 16

Price € 1.695.000 k.k. Available

Description


Beeldt u zich eens in... Wonen aan het water in het bos, met vrij uitzicht én op fietsafstand van het gezellige centrum van Oisterwijk.

Waarschijnlijk komt deze combinatie van woonwensen niet eens voor op uwwensenlijstje, maar dat is dan waarschijnlijk omdat u ooit gedacht heeft dat het zou kunnen bestaan. Een woning die dus de mooiste woondromen overtreft als het gaat over ligging en sfeer.

Een huis koop je in beginsel vanuit gevoel. Na één oogopslag neem je de beslissing om er helemaal voor te willen gaan, of te besluiten op zoek te gaan naar een andere woning. Ingeval van Stokeind 16, bestaat er een levensgroot gevaar dat u verliefd wordt en dat is heel begrijpelijk. Via een imposante oprijlaan bereikt u deze uniek gelegen vrijstaande woning.

De woning is direct gelegen aan het Putven, waarvan u gedeeltelijk eigenaar wordt. Wonen aan uw eigen ven is werkelijk uniek te noemen. In wijde omtrek is dit voorrecht slechts aan een paar mensen voorbehouden.

KENMERKEN
• inhoud ca. 1202 m³
• woonoppervlakte ca. 277 m²
• 6 slaapkamers mogelijk en 2 badkamers
• inpandige garage voor 2 auto’s

BUITEN
• perceeloppervlakte bijna 34.000 m² (het perceel dient nog te worden ingemeten)
• achtertuin met veel privacy en goede zonligging
• ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
• uniek vrij gelegen aan het water

ALGEMEEN
• De mogelijkheid wordt geboden om gebruik te maken van de fiscale voordelen van een NSW rangschikking.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Uitsluitend de getekende contractstukken zijn bindend. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

Specifications


Price
€ 1.695.000 k.k.
District
Verspr.h. westen en noorden Moerg.
Location
Near edge of forest, Near park, Near quiet road, Sheltered location, Outside built-up area, In forest area, Rural location
Zip code
5066 XA Moergestel
Property Type
Detached house
Build Year
1939
Build type
Existing
Garden
Yes, Garden all round
Parking
Garage, Indoor
Rooms
8
Bedrooms
4
Living surface
277m²
Plot
3,4ha
Volume
1202m³
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "Stokeind 16", "zipCode": "5066 XA", "city": "Moergestel", "lat": 51.5561654, "lng": 5.1774272 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?