+31 (0)10 22 508 22

Proostdijstraat 1 A

Price € 2.500.000 k.k. Available

Description


Dit zeer exclusieve rietgedekte landhuis met dubbele garage en parkachtige tuin op maar liefst 4.312 m² heeft een woonoppervlak van circa 420 m² en een inhoud van circa 2.225 m³! 

Ongekend, rust en ruimte zeker voor diegene die na een dag wil onttrekken aan de hectiek van de stad en het zakenleven, is dit een veel gerealiseerde propositie.

Middels deze presentatie geven wij u natuurlijk een impressie van dit unieke object, maar impressies gegadigden adviseren wij een geheel vrijblijvende bezichtiging. Op afspraak bent u van harte welkom.

'n Impressie:

BEGANE GROND (ca. 256 m²)
Royale entree

garderobe

toilet met fonteintje

royale living met gashaard 

eetkamer

bibliotheek met gashaard

keuken

bijkeuken

slaapkamer (I) met dressing

badkamer

spa/fitnessruimte met douche, sauna en stoomcabine

1e VERDIEPING (ca. 164 m²)
Overloop met vide

toilet met fonteintje

drie slaapkamers (II, III en IV) waarvan één met loggia

werk-/slaapkamer (V)

omkleden

badkamer 

multifunctionele ruimte

geklimatiseerde wijnkamer

technische ruimte

inloopkast

2e VERDIEPING 
middel vlizotrap toegankelijkheid bergvliering (stahoogte)

GARAGE 
ruime inpandige dubbele parkeergarage op de begane grond en voorts op de 1e etage een multifunctionele ruimte

BERGING/SCHUUR
ruime bezoldde schuur/berging

TUIN
een eldorado!

van morgen tot avond, het gehele jaar door, bijna altijd laat de tuin je genieten van het buitenleven

zo worden de goede dingen des levens niet alleen binnen, maar ook zeker buiten ervaren.

volop zon en privacy

ruime parkeergelegenheid op eigen terrein

EXTRA PLUSPUNTEN
- uitstekende staat van onderhoud
- keuken en sanitair (2019)
- schilderwerk interieur 2019 en exterieur 2020
- nieuwe toplaag rieten kap (2021) en nieuwe zonwering
- nieuwe CV-installatie (2021)
- begonnen grond deels voorzien van natuurstenenvloer en vloerverwarming
- centraal stofzuigersysteem
- eigen grond
- rustige doch centrale ligging

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder niet uitsluitend maatvoering heeft een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan ontleent worden. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, levering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van uitgelegd. 

ENTHOUSIAST GEWORDEN? 
Dat kunnen wij ons voorstellen. Wij hebben u nodig van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging waarbij u de vele voordelen van dit fantastische landhuis op toplocatie zelf kunt ervaren.

Specifications


Price
€ 2.500.000 k.k.
District
Mijdrecht
Location
In residental area, Privacy
Zip code
3641 AT Mijdrecht
Property Type
Detached house
Build Year
1974
Build type
Existing
Garden
Yes, Southwest
Balcony
Yes
Parking
Garage, Indoor, 62m²
Rooms
7
Bedrooms
5
Bathrooms
2
Living surface
420m²
Plot
4.312m²
Volume
2225m³
Acceptance
in consultation

Share


Floor plans


[ { "address": "Proostdijstraat 1", "zipCode": "3641 AT", "city": "Mijdrecht", "lat": 52.2024709, "lng": 4.8668503 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?