+31 (0)10 22 508 22

Nieuw-Loosdrechtsedijk 185

Price € 3.350.000 k.k. Available

Description


Van sommige dingen in het leven weet je het zeker: dit kan niet veel beter. Wonen in een huis dat speciaal voor u lijkt te zijn gemaakt. Onmiskenbaar authentiek. Inspirerend, eigenzinnig en succesvol. Net als u.
Dit prachtige, in 2010 gebouwde landhuis met guesthouse c.q. kantoor-/praktijkruimte, gesitueerd op 8.673 m² eigen grond is een waar eldorado!
Hier vindt u ongekend veel privacy, rust en ruimte op enkele minuten afstand van het gezellige dorp Nieuw-Loosdrecht en mediastad Hilversum, maar ook op 20 minuten van Amsterdam en voorts nabij golfbanen, scholen, sportverenigingen en natuurlijk groot watersport- en natuurgebied de Loosdrechtse Plassen
Het begrip ‘onthaasten’ krijgt een geheel nieuwe dimensie in deze romantische, groene leefomgeving.

INTRODUCTIE
Kom, loopt u even mee.
Wie voor de eerste keer kennismaakt met het interieur van dit landhuis, krijgt de verrassing van zijn leven. Op en top design, waarbij elk detail op elkaar is afgestemd. Nergens kil of juist te overdadig, maar dat is juist het kenmerk van ware klasse.
Door de grote raampartijen wordt buiten binnen en binnen buiten. Het is daarom in dit landhuis alle vier de seizoenen van het jaar volop genieten.

BEGANE GROND
Zeer representatieve entree met ontvangsthal, vide, garderobe en gastentoilet
De living is onderverdeeld in een study, spectaculaire keuken en aangrenzende dining met openslaande deuren naar de heerlijke tuin alsmede een zeer comfortabel salon met prachtige schouw.
De fantastische serre van ca. 20 m² is een heerlijke aanvulling op de toch al riante living.

BENEDEN VERDIEPING
Verrassende, uiterst luxueuze onderverdieping
Met loungegedeelte
Bibliotheek
Professionele bioscoop
Wellness zoals in een vijfsterren hotel met sauna, stoombad en floatcabine

EERSTE VERDIEPING
Ruime overloop
Drie slaapkamers waarvan een master-bedroom met walk-in-closet
Twee luxe badkamers
Toegang tot het terras

BIJGEBOUW I
Volwaardig bijgebouw annex atelier van ca. 30 m² met badkamer, kan uitstekend als guesthouse fungeren.

BIJGEBOUW II
Een tweede bijgebouw grenzend aan de technische ruimte en schuur is door de huidige eigenaar als kantoor in gebruik.

GARAGE
Ruime garage met plaats voor 2 auto’s

TUIN
En dan buiten! De tuin verdient een pluim.
Onder architectuur aangelegd, met diverse heerlijk zonnige terrassen en een bijzonder mooie veranda.

EXTRA PLUSPUNTEN
- Uitgebreid domotica systeem
- Ecologische zwemvijver
- Optioneel is er 30.000 m2 aangrenzende grond beschikbaar

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Voor het gebruik van het guesthouse annex kantoor-/praktijkruimte dient koper zelf navraag bij de gemeente te doen. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging van dit prachtpand.

Specifications


Price
€ 3.350.000 k.k.
District
Nieuw-Loosdrechtsedijk
Location
Near quiet road, On the waterfront, Sheltered location, In forest area, Rural location, Clear view
Zip code
1231 KS Loosdrecht
Property Type
Detached house
Build Year
2010
Build type
Existing
Garden
Yes, Garden all round
Parking
Garage, Parking spotFree standing, stone
Rooms
8
Bedrooms
5
Living surface
403m²
Plot
8.673m²
Volume
1751m³
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "Nieuw-Loosdrechtsedijk 185", "zipCode": "1231 KS", "city": "Loosdrecht", "lat": 52.1906696, "lng": 5.1149697 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?