+31 (0)10 22 508 22

Kickestein 52

Price € 1.750 p.m. ex. Rented

Description


TE HUUR!

In het rustig gelegen Loenen aan de vecht wordt deze ruime hoekwoning volledig gemeubileerd verhuurd.

De woning is voorzien van een ruime living met open keuken, luxe badkamer, 4 slaapkamers en een riante zonnige tuin.

De woning is in 2018 compleet verbouwd. De woning ligt aan een plein met speeltuintje met eigen parkeergelegenheid. Loenen aan vecht ligt centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht.

'n Impressie:

BEGANE GROND
Entree, hal, toillet, doorgang naar de ruime woonkamer. De woonkamer is voorzien van grote ramen aangrenzend aan de tuin. De open keuken is voorzien van alle gemakken. Een vaatwasser, 5-pits kookplaat, oven met stoom functie, magnetron en een Amerikaanse koelkast.

1e VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een luxe badkamer. Deze badkamer is voorzien van een regendouche, bubbelbad en toillet.

2e VERDIEPING
Op de tweede verdieping is nog een ruime afgesloten slaapkamer. Op de hal is de wasmachine gesitueerd en ruimte voor een droger.

SAMENGEVAT
- Woning van ca. 117 m2
- Volledig gemeubileerd
- Kindvriendelijke buurt
- Gelegen tussen Amsterdam, Utrecht
- Nabij Schiphol

INGANGSDATUM HUURCONTRACT
De woning komt per 1 augustus 2019 beschikbaar en is voor een periode van één jaar, tot en met 31 juli 2020 te huur.

BORG
Er wordt een waarborgsom ter grootte van twee maanden huur, derhalve € 3.500 verlangd.

DISCLAIMER
Alle gegevens waaronder doch niet uitsluitend maatvoering hebben nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard.

Specifications


Status
Rented
Price
€ 1.750 p.m. ex.
District
Hoefijzer
Location
Near quiet road, In residental area, In forest
Zip code
3632 WJ Loenen Aan De Vecht
Property Type
Corner house
Build Year
1971-1980
Build type
Existing
Garden
Yes, Garden all round
Rooms
5
Bedrooms
4
Living surface
117m²
Plot
205m²
Volume
325m³
Acceptance
directly

Share


Floor plans


[ { "address": "Kickestein 52", "zipCode": "3632 WJ", "city": "Loenen Aan De Vecht", "lat": 52.2137357, "lng": 5.0266902 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?