+31 (0)10 22 508 22

Landgoed De Panberg

Price On request Available

Description


Op één van de vier unieke XXL kavels op dit NSW landgoed heeft u nu de mogelijkheid uw eigen droomvilla te realiseren, gebouwd naar uw eigen smaak en wensen.

Hier vindt u ongekend veel privacy, rust en ruimte. Het begrip ‘onthaasten’ krijgt een geheel nieuwe dimensie in deze romantische, groene leefomgeving. Geniet van de natuur in al haar glorie, maar ook van de strategische ligging ten opzichte van een aantal grote steden. Maar ook de plaats Eersel zelf mag er zijn, met haar historische, gezellige centrum.

LANDGOEDKAVELS
Op Landgoed de Panberg zijn vier landgoedkavels ontwikkeld; één van deze kavels is reeds verkocht en er worden thans derhalve drie landgoedkavels aangeboden.

Kavel A: € 1.645.000 v.o.n. | ca. 50.000 m² totaal, ca. 5.000 m² bouwgrond en ca. 45.000 m² eigen natuur
Kavel B: € 1.575.000 v.o.n. | ca. 50.000 m² totaal, ca. 5.000 m² bouwgrond en ca. 45.000 m² eigen natuur
Kavel C: € 1.585.000 v.o.n. | ca. 50.000 m² totaal, ca. 5.000 m² bouwgrond en ca. 45.000 m² eigen natuur
Kavel D: VERKOCHT

Genoemde prijzen zijn voor de landgoedkavels; deze zijn derhalve nog te vermeerderen met de bouwkosten voor uw nieuwe droomvilla.

Vooropgesteld dat de integrale tekst van het vigerende bestemmingsplan te allen tijde nadrukkelijk prevaleert, mag onder voorbehoud maximaal gebouwd worden op elke landgoedkavel:

+ villa met inhoud ca. 1.500 m³
+ uit te breiden middels onderverdieping en bijgebouw tot bijna ca. 4.000 m³
+ vloeroppervlak totaal tot ca. 1.175 m² bvo

Deze royale contouren zijn in de praktijk meer dan voldoende om aan vrijwel ieders wensen te voldoen. Uiteraard is het ook mogelijk om (veel) compacter te bouwen. Er mag maximaal één villa per landgoedkavel worden gebouwd.

LANDGOED DE PANBERG
De voormalig agrarische gronden zijn met zorg teruggebracht naar het natuurbeeld van weleer met bossen, houtwallen, heide, bloemrijk grasland en een groot privé-meer.

De kwaliteit van aanleg en de uitstraling van het landgoed zijn van een zeer hoog niveau en kenmerken de natuurdoeltypen van het Kempische gebied. De ruime bouwkavels, gelegen in het groen, bieden een hoge mate van privacy. Inrichting van de kavel kan naar eigen inzicht, wel zal de villa moeten voldoen aan het in het Bestemmingsplan ruim geformuleerde beeldkwaliteitsplan.

Voordat u uw privé toegangsweg op rijdt, komt u langs de naastgelegen ‘uitspanning’ van het Landgoed de Panberg. Hier vind u een exclusieve brasserie met een kleinschalige Bed & Breakfast waar heerlijk kan worden genoten van streekproducten. Met een besloten zonnig terras biedt dit de natuurpassanten een heerlijk moment voor hunzelf. Dit geheel vormt straks een heuse oase in de Brabantse Kempen.

De kavels zijn gelegen aan een prachtig ven en grenzen aan de ecologische hoofdstructuur van de achterliggende Cartierheide van ca. 174 hectare groot (!) middenin de Kempen met prachtige natuur en bossen die zelfs tot ver in België reiken.

NSW-STATUS
Landgoed De Panberg voldoet aan de kwalificaties van de Natuurschoonwet 1928 (NSW). Deze NSW status biedt tal van aantrekkelijke fiscale voordelen.

LOCATIE
- nabij de bekende 18 holes golfbaan Steenhoven Country Club
- ca. 15 minuten van Eindhoven
- ca. 45 minuten van Antwerpen
- ca. 35 minuten van Breda
- ca. 30 minuten van Den Bosch
- ca. 60 minuten van Düsseldorf
- ca. 30 minuten van Tilburg

DISCLAIMER
De verkoopomschrijving inclusief artist-impressions en alle genoemde maten hebben een indicatief en voorlopig karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wijzigingen voorbehouden. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Uitsluitend de getekende en gewaarmerkte contractstukken zijn bindend voor de rechtsverhouding tussen partijen. Gegadigden wordt nadrukkelijk geadviseerd zich bij de eventuele aankoop te laten begeleiden door een externe deskundige zoals bijvoorbeeld een architect.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Neem dan snel contact met ons op; wij vertellen u graag meer over dit unieke project.

Specifications


Price
On request
District
Eersel
Location
Near edge of forest, On the waterfront, Near park, Near quiet road, Clear view, In forest area, Rural location
Zip code
5521 RG Eersel
Property Type
Detached house
Build Year
2021
Build type
Development
Garden
Yes
Rooms
10
Bedrooms
6
Living surface
500m²
Plot
5,0ha
Volume
2000m³
Acceptance
in consultation

Share


Video


[ { "address": "Landgoed De Panberg 0", "zipCode": "5521 RG", "city": "Eersel", "lat": 51.3427643, "lng": 5.2899412 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?