+31 (0)10 22 508 22

Landrestraat 739

Price € 220.000 k.k. Sold

Description


Keurig appartement gelegen op de vijfde verdieping met zonnig balkon, gesitueerd in het bekende appartementencomplex de “Chinese muur” in Kijkduin en met het strand om de hoek.

Het appartement maakt deel uit van een goed onderhouden appartementencomplex met lift en privé parkeerterrein. De appartementen kunnen zonder traptreden worden bereikt.

En wat een toplocatie! Op loopafstand van strand, zee en duinen de badplaats Kijkduin, Landgoed Meer en Bos, sportfaciliteiten (o.a. golf), diverse scholen, waaronder The International School, diverse winkels en openbaar vervoer.

Heeft u de foto's al bekeken...?

'n Impressie:

BEGANE GROND
afgesloten centrale entreee met brievenbussen en bellentableau, lift en trappenhuis naar de 5e verdieping

privé-berging

gemeenschappelijke fietsenberging

5e VERDIEPING
entree, zeer ruime hal met toegang tot alle vertrekken

extra ruime woonkamer (oorspronkelijk betreft het een drie-kamer appartement met twee slaapkamers, waarvan bij dit appartement één slaapkamer bij de woonkamer is getrokken; desgewenst valt dit eenvoudig weer terug te brengen in de oorspronkelijke staat

grote slaapkamer

keurige gesloten keuken met apparatuur

badkamer

separaat toilet

heerlijk balkon, zowel vanuit de slaapkamer als de keuken bereikbaar

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Maak dan snel een afspraak voor bezichtiging van dit nette en fantastisch gelegen appartement!

Specifications


Status
Sold
Price
€ 220.000 k.k.
District
Waldeck
Location
In residental area, Clear view, In forest area
Zip code
2551 BE Den Haag
Property Type
Walk-up flat
Build Year
1965
Build type
Existing
Rooms
3
Bedrooms
2
Living surface
82m²
Volume
280m³
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "Landrestraat 739", "zipCode": "2551 BE", "city": "Den Haag", "lat": 52.05965, "lng": 4.2268409 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?