+31 (0)10 22 508 22

Laan van Meerdervoort 215

Price € 1.250.000 k.k. Available

Description


Wonen achter de mooiste Art-Nouveau-gevel van Den Haag?

Vlakbij de duinen en het strand is dit de absolute blikvanger in het rijtje Art-Nouveau panden in de zeer gewilde wijk Duinoord aan de Laan van Meerdervoort.
Niet alleen buitenkant is uniek, ook biedt het interieur fraaie glas-in-loodvensters, schouwen, geornamenteerde plafonds, trapversieringen e.d.

Kosten nog moeite werden gespaard om de authenticiteit te bewaren en onder toezicht van Monumentenzorg te verrijken met hedendaags comfort. Het resultaat is grandioos.
Where others see a house, we see a work of art

De combinatie wonen/ werken is meer dan interessant!
Topobjecten als deze komen hoogstzelden op de markt. Wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging.

PLUSPUNTEN
+ Bouwjaar 1900
+ Zeer geschikt en representatief voor kantoor/praktijk aan huis
+ Rijksmonument, in het Rijks beschermd stadsgezicht Duinoord
+ Woonoppervlak van Ca. 342 m2
+ Perceeloppervlakte Ca. 169 m2, eigen grond
+ Openbaar vervoer knooppunt op loopafstand
+ Winkels op loopafstand
+ Internationale scholen in de nabije omgeving
+ 2 keukens
+ 2 badkamers
+ 4-laags Herenhuis
+ Rijke architectuur in Frans-Belgische Art-Nouveau stijl
+ Architect J. Olthuis

**BIEDEN VANAF PRIJS**
Er is sprake van een verkoop bij vrijwillige inschrijving.

Voor dit uiterst bijzondere Herenhuis achter de Art-Nouveau gevel geldt een uiterst scherpe BIEDEN VANAF-PRIJS (!) van € 1.250.000,- k.k.

Biedingen VANAF dit bedrag worden door de verkoper serieus in overweging genomen. U kunt dus zelf kenbaar maken wat u bereid bent te betalen.

Er wordt een verkoop beoogd, waarbij dit prachtige object wordt gegund aan de beste bieder.

De inschrijving sluit op vrijdag 23 juli 2021 om 15.00 uur. Bezichtigen? Maak snel een afspraak.

Een tussentijds knock-out-offer is mogelijk; op aanvraag hebben wij voor u een factsheet beschikbaar met nadere uitleg over deze ‘bieden vanaf’-prijs.

**

'n Impressie;

BEGANE GROND (I)/ KANTOOR – PRAKTIJK VERDIEPING

Representatieve entree, prachtige vestibule

Ruime hal met garderobe en kelderruimte met oude wijnkast

Gastentoilet

Woonkamer (kantoor- praktijkruimte) en suite in drie gedeeltes, met in het achterste gedeelte, annex de serre openslaande deuren welke toegang bieden tot de fraai aangelegde tuin

Keuken met toegang tot de tuin

EERSTE VERDIEPING (II)/ WOONVERDIEPING

Fraaie overloop

Woonkamer en suite, wederom in drie gedeeltes met aan de voorzijde een balkon en aan de achterzijde een heerlijke serre

Tweede keuken met natuurstenen werkblad, Boretti 6 Pits gasfornuis en inbouwapparatuur

Bergingskast

Toilet met fonteintje

Voorkamer annex slaapkamer

TWEEDE VERDIEPING (III)/ SLAAPVERDIEPING

Overloop

Masterbedroom voorzien van schouw, ornamentenplafond en toegang tot het terras

Badkamer met inloopdouche en dubbel wastafelmeubel

Drie slaapkamers waarvan één voorzien van speelse ronde erker

Toilet met fonteintje

Bergingskast

DERDE VERDIEPING (IV)/ SLAAPVERDIEPING

Royale overloop

Twee slaapkamers waarvan één met terras/balkon met prachtig uitzicht over nagenoeg de hele Laan van Meerdervoort en een groot deel van Den Haag!

Badkamer met ligbad, douche, dubbel wastafel en twee riante zolderkasten

TUIN

Fraaie aangelegde stadstuin met tuinhuis en twee terrassen

DISCLAIMER

Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg. *Voor sommige zaken zoals de suggestie voor kantoor-aan-huis of dubbele bewoning kan goedkeuring van de gemeente nodig zijn, kopers wordt geadviseerd alvorens tot aankoop over te gaan informatie bij de gemeente in te winnen.

ENHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen! Serieuze gegadigden nodigen wij van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging.

Specifications


Price
€ 1.250.000 k.k.
District
Wijk 11 Duinoord
Location
In town center, In residental area
Zip code
2563 AA Den Haag
Property Type
Terraced house
Build Year
1900
Build type
Existing
Garden
Yes, Garden all round
Rooms
11
Bedrooms
7
Living surface
342m²
Plot
169m²
Volume
1338m³
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "Laan van Meerdervoort 215", "zipCode": "2563 AA", "city": "Den Haag", "lat": 52.0801424, "lng": 4.2808149 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?