+31 (0)10 22 508 22

Molengang 4

Price € 2.900.000 k.k. Available

Description


Wonen op de allermooiste plek van Rotterdam? Zoek dan niet langer. This is it. Deze aan rivier De Rotte gesitueerde villa van ruim 500 m2 ligt op maar liefst 9.215 m2 eigen grond. Een absoluut paradijselijke toplocatie in de driehoek Hillegersberg, Bergschenhoek en Kralingen.

Topobjecten en toplocaties als deze laten zich nauwelijks in woorden vatten, die moet je ervaren. De fotoreportage en natuurlijk de dronefilm geven u alvast een indruk, maar voor de juiste totaalbeleving is natuurlijk een bezichtiging onontbeerlijk.

Alvast een globale impressie van dit droomhuis:

BEGANE GROND
Entree met toilet ;

riante living met openhaard ;

serre met prachtige lichtinval en aangrenzend terras ;

woonkeuken ;

grote bijkeuken annex wasruimte ;

dubbele inpandige garage ;

spectaculaire wellnessruimte met binnenzwembad, sauna, vide en aangrenzend terras.

1e VERDIEPING
Overloop ;

zes slaapkamers waarvan één XL master-bedroom met eigen badkamer ;

tweede badkamer ;

entresol met vide en toegang tot de wellnessruimte met zwembad.

KELDER
Ruime (wijn-)kelder met aangrenzende berging.

TUIN
La dolce vita in Rotterdam! Want waar vind je vlakbij het bruisende stadscentrum van Rotterdam zo’n heerlijke en groene woonomgeving?

Een ongekende hoeveelheid rust en ruimte, waarvan zowel de bewoners als hun gasten de ene keer hardop, de andere keer stilzwijgend maar altijd vol bewondering hun waardering zullen uitspreken,

Door de fantastische tuin van bijna een hectare worden de goede dingen des levens niet alleen binnen, maar ook zeker buiten ervaren. En door de grote veranda kunt u het hele jaar door van de tuin genieten, compleet met zelfs een heuse jeu-de-boules baan.

Wat een fantastische plek om te mogen wonen!

EXTRA PLUSPUNTEN
-Optimale ligging t.o.v. uitvalswegen.
-Diverse scholen binnen 10 minuten met de auto (waaronder ook de internationale school).
-De luchthavens Schiphol en Rotterdam Airport op circa 20 minuten.

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Want met deze villa koopt u zondermeer één van de mooiste objecten gelegen binnen de driehoek Hillegersberg, Bergschenhoek en Kralingen.

Serieuze gegadigden nodigen wij van harte uit een geheel vrijblijvende bezichtiging te arrangeren. Op afspraak is bezichtigen zowel tijdens kantooruren als ’s avonds mogelijk.

Specifications


Price
€ 2.900.000 k.k.
District
Bergse Nos
Location
On the waterfront, Near quiet road, Clear view, Rural location
Zip code
2661 JZ Bergschenhoek
Property Type
Detached house
Build Year
1981-1990
Build type
Existing
Garden
Yes, Garden all round
Parking
Garage, Indoor
Rooms
9
Bedrooms
5
Living surface
455m²
Plot
9.215m²
Volume
1795m³
Acceptance
in consultation

Share


[ { "address": "Molengang 4", "zipCode": "2661 JZ", "city": "Bergschenhoek", "lat": 51.9838264, "lng": 4.5469321 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?