+31 (0)10 22 508 22

Lekdijk-West 127

Price € 1.495.000 k.k. Available

Description


Een waar eldorado. Fantastisch vrijstaand landhuis, gelegen op 2.785 m² eigen grond en omgeven door een overvloed aan groen. Niet voor niets noemen kenners dit ook wel het mooiste plekje van de Krimpenerwaard.

Ongekend veel privacy, rust en ruimte op zo'n 20 minuten van Rotterdam. Een plek om na het soms hectische zakenleven heerlijk te ontspannen en samen met vrienden of familie te genieten van de goede dingen des levens.

** Heeft u de film met Virtuele Bezichtiging van dit prachtpand al bekeken...? **

'n Impressie:

BEGANE GROND (ca. 160 m²)
entree

royale woonkamer met erker

woonkeuken eveneens met erker

televisiekamer

slaapkamer (I)

badkamer

bibliotheek

WIJNKELDER (ca. 24 m²)
weergaloos mooie wijnkelder waar een professionele sommelier jaloers op zou zijn

1e VERDIEPING (ca. 113 m²)
overloop

vier slaapkamers (ii, III., IV en V) waarvan één master-bedroom

balkon

drie badkamers waarvan één met sauna

2e VERDIEPING
middels vlizotrap toegankelijke bergvliering

TUIN
een eldorado!

van morgen tot avond, het gehele jaar door, bijna altijd laat de tuin je genieten van het buitenleven.

zo worden de goede dingen des levens niet alleen binnen, maar ook zeker buiten ervaren.

volop zon en privacy

rijke beplanting, u kunt een romantische wandeling door uw eigen tuin maken

compleet met veranda en buitenkeuken

grenzend aan de weilanden, prachtige vergezichten

ruime parkeergelegenheid op eigen terrein

DISCLAIMER
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste wordt van toepassing verklaard. Aanbieding vrijblijvend, oplevering in overleg.

ENTHOUSIAST GEWORDEN?
Dat kunnen wij ons voorstellen. Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging waarbij u de vele pluspunten van dit fantastische landhuis op toplocatie zelf kunt ervaren.

** Heeft u de film met Virtuele Bezichtiging van dit prachtpand al bekeken...? **

 

Specifications


Price
€ 1.495.000 k.k.
District
Lekdijk-West en Provinciale weg (ged.)
Location
Near quiet road, Clear view, Open location, In forest area, Near meadows
Zip code
2861 EV Bergambacht
Property Type
Detached house
Build Year
1985
Build type
Existing
Garden
Yes
Rooms
8
Bedrooms
5
Bathrooms
4
Living surface
272m²
Volume
1064m³
Acceptance
in consultation

Share


Video


[ { "address": "Lekdijk-West 127", "zipCode": "2861 EV", "city": "Bergambacht", "lat": 51.9092067, "lng": 4.7457591 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact


The form has successfully been sent. We will contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?