Gerardus van Sillevoldtstraat 7

Rotterdam

€ 1.190.000,- k.k.

 • Omschrijving
 • Kenmerken
 • Alle foto's (26)
 • Documenten ()
 • Ligging
 • Contact

Stijl en karakter in optima forma. Deze romantische villa met kantoorruimte, geclimatiseerde wijnkamer en garage manifesteert zich als één van de toppers in het fameuze ’s-Gravenweggebied.

INTRODUCTIE
Wie zou zich zo’n woonstek niet wensen? Heerlijk rustig gelegen en bovendien met vólop ruimte om u heen. Het toch al niet kinderachtige grondoppervlak van 655 m2 eigen grond lijkt nog veel royaler door de vrije ligging;
aan de voorzijde aan een singel en aan de achterzijde grenzend aan de Ringvaart. Ook het pand zelf mag er zijn. Gebouwd in 1999 met de beste materialen en een consequent oog voor detail. De diverse hoogwaardige details zijn op diverse plaatsen aanwezig, maar nergens overdadig. Dat is juist het kenmerk van ware klasse.

Het pand heeft twee gescheiden entrees; één voor de praktijkruimte en de ander voor het woongedeelte.

Kom, loopt u even mee.

BEGANE GROND
Via de uiterst representatieve entree van het woongedeelte, met lichte stenen vloer met vloerverwarming, toilet en de centrale trappartij als “eye-catcher” van niveau komen we in de riante living.

De living meet in totaal maar liefst 75 vierkante meter en straalt één en al warmte en sfeer uit. Is het de visgraat parketvloer met Wengé-bies of de prachtige serre?
De dubbele deuren met facetgeslepen glas of het gestucte plafond met plafondlijsten?

Waarschijnlijk een zorgvuldig gekozen combinatie van deze zaken. Eén ding staat vast: of je je hier terugtrekt voor een goed gesprek met een vriend, een boek, met muziek of om bij te praten over de beslommeringen van het werk, in deze heerlijke ruimte komt het altijd goed.

De living is als het ware onderverdeeld in een drietal delen, open met elkaar verbonden.

Allereerst het middendeel, met als zonnig middelpunt de prachtige serre, van waaruit u een fantastisch uitzicht heeft op de onder architectuur aangelegde tuin en de Ringvaart.

Daarbij is er een mooie toog naar het linker gedeelte, alwaar een tweede zit- annex televisiehoek is.

Eenzelfde toog is aan de rechterzijde, waar de woonkeuken is gesitueerd. Deze open woonkeuken maakt integraal onderdeel uit van de living en is uitgerust met kookeiland met een robuust 6 pits Boretti-fornuis, RVS afzuigschouw, combi-oven vaatwasser en Amerikaanse koelkast.

De kantoorruimte – welke zoals gesteld een eigen entree heeft maar tevens vanuit de woning bereikbaar is – meet in totaal zo’n 25 m2. Tal van andere gebruiksmogelijkheden zijn overigens denkbaar voor deze ruimte.
Wat dacht u bijvoorbeeld van een eigen ruimte voor een au-pair? Wederzijdse discretie is dan gewaarborgd en ook een eigen douche is gemakkelijk te maken, maar uiteraard kunt u de praktijkruimte ook gebruiken als kantoor, speelkamer of extra slaapkamer.

Tevens vinden we op de begane grond een inpandige garage met op afstand bedienbare elektrische deur.

EERSTE VERDIEPING
Via de eerder genoemde centrale trappartij komen we op de overloop c.q. entresol die toegang biedt tot de verschillende vertrekken op de eerste etage.

De eerste etage omvat vier royale slaapkamers van 15 tot 20 m2 met dakkapellen en vaste kasten. Vrijwel de gehele eerste etage is voorzien van een prachtige visgraat parketvloer.

Voorts vinden we op deze etage twee luxe badkamers. De eerste badkamer is voorzien van ligbad, wastafelmeubel en toilet. De andere badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafelmeubel, opbergmeubel en zwevend toilet.

TWEEDE VERDIEPING
Op de tweede etage vinden we naast de overloop nóg twee slaapkamers, waarmee het totaal op maar liefst zes slaapkamers komt.

Naast intimiteit en romantiek is ook aan praktische zaken gedacht. Zo is het pand voorzien van een alarminstallatie, heeft de praktijkruimte airconditioning, verwarmt een Nefit HR ketel het geheel en zijn vrijwel alle ramen zogeheten draai-/kiepramen.

En dan buiten! De tuin verdient een pluim. Royaal van opzet, onder architectuur aangelegd, heerlijk zonnig en met diverse onderheide terrassen. Hiér is het goed toeven, niet alleen op hoogzomerse dagen, maar ook in het vroege voorjaar en late najaar geniet u hier nog beschut volop van uw rivacy en natuurlijk de natuur.

Enthousiast geworden? Dat kunnen we ons voorstellen, maak snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van deze villa, bel 010-22 508 22 of stuur een email naar info@hulstkampgroep.nl .

Bezichtigen is op afspraak zowel tijdens kantooruren als ’s avonds of op zaterdag mogelijk.

DE MOOISTE HUIZEN KOOP JE BIJ HULSTKAMP. DEZE VILLA BEWIJST HET.


 • € 3.950.000,- k.k. Kooysightlaan 2 Oostvoorne
 • € 2.195.000,- k.k. Duinoordseweg 34 Oostvoorne
 • € 1.695.000,- k.k. Groenendijk 146 Nieuwerkerk aan den IJssel
 • € 1.695.000,- k.k. 's-Gravenweg 194 Nieuwerkerk aan den IJssel
 • € 1.465.000,- v.o.n. 's-Gravenweg 46C Nieuwerkerk aan den IJssel
 • vanaf € 1.295.000,- 's-Gravenweg Nieuwerkerk aan den IJssel
 • vanaf € 1.145.000,- v.o.n. 's-Gravenweg Nieuwerkerk aan den IJssel
 • € 1.099.000,- v.o.n. 's-Gravenweg 95 Capelle a/d IJssel
 • vanaf € 995.000,- v.o.n. 's-Gravenweg Nieuwerkerk aan den IJssel
 • € 875.000,- k.k. 's-Gravenweg 625D Rotterdam
 • € 619.000,- v.o.n. Straatweg 77 Rotterdam-Hillegersberg
 • € 499.000,- k.k. Wildeveenstraat 18 Rotterdam-Kralingen
De mooiste huizen koop je bij Hulstkamp Makelaars